Thursday 24 July 2014

Kroon

Vanochtend ben ik weer teruggekeerd naar Phnom Penh en in de middag heb ik mijn Cambodjaanse souvenir in ontvangst genomen: een kroon. Daarna heb ik op een terrasje nog even genoten van de drukte van de stad. Vanavond vroeg naar bed, want morgen om 4.10 staat de taxi klaar om mij naar het vliegveld te brengen. Brr, veel te vroeg.

2 comments:

  1. Hoe is het om weer thuis te zijn? Je reisverslagen zien er indrukwekkend uit. En nu alle familie bezoeken? Geniet je er ook van om weer thuis te zijn? Groetjes, Judith

    ReplyDelete
  2. Hee Judith,
    Het is erg lekker om weer thuis te zijn en ik heb geen enkele moeie om weer te wennen. Na mijn reis waardeer ik des te meer alles wat ik hier heb.
    Inderdaad, vandaag en morgen doe ik een rondje familie.

    ReplyDelete