Saturday 12 April 2014

Ao

Dit weekend ben ik eens een keer in Hai Phong gebleven. Er valt hier niet zoveel te beleven, maar een rustig weekend is ook wel eens lekker. Vanmiddag ben ik bezig geweest met het voorbereiden van mijn reis door Vietnam vanaf 31 mei. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik ben de weken hier een beetje aan het aftellen nu. Inmiddels weet ik wel hoe het werkt hier en ik wil graag andere (mooiere) plekken bezoeken in Vietnam.
Vanavond zijn we uit eten geweest bij de Japanner en daarna naar een verborgen pareltje hier in Hai Phong gegaan, het café Ao (vert. vijver). Gevonden via onze Vietnamese vrienden, verborgen in een straat, waar wij het zelf nooit hadden gevonden. Een heerlijke plek om even iets te drinken. Ze hebben goede smoothies met lekkere gepofte kastanjes.

 

 

No comments:

Post a Comment