Tuesday 1 July 2014

Luang Prabang

Gisteren heb ik Vietnam achter mij gelaten en ben ik in Laos aangekomen. De eerste stad die ik aandoe is de koloniale stad  Luang Prabang. Het is een vriendelijke, rustige stad die me erg aanspreekt. Ik vind alles hier net wat stijlvoller dan in Vietnam. Ik heb hele mooie winkels gezien met prachtige spullen. Luang Prabang is de voormalige hoofdstad van Laos en een UNESCO world heritage city. Daarmee staat de stad op de Werelderfgoedlijst van de belangrijkste cultuurgoederen.

 

 
 

 


3 comments:

  1. Ja, ik zie wat je bedoelt met 'stijlvoller'. Het lijkt wat opgeruimder en minder rommelig en er is zelfs een stoep met stoeptegels! Maar dit stadje word denk ik ook wel gekoesterd als het op de unesco lijst staat. Ben benieuwd naar de rest van het land ;-)

    ReplyDelete
  2. Inderdaad, een stoep is hier waar een stoep voor bedoeld is. :) Ik ben ook erg benieuwd naar de rest. Ik kom nog in twee andere plaatsen.

    ReplyDelete