Friday 4 July 2014

Kuang Si watervallen

Zo'n 35 km vanaf Luang Prabang liggen de Kuang Si watervallen, Het water is mooi aquablauw en het is toegestaan om er te zwemmen. Deze plek valt in de smaak bij lokalen en toeristen. Minibusjes en tuk tuks rijden af en aan. Ik had de tip gekregen om 's ochtends vroeg te gaan omdat het dan nog lekker rustig is. In het centrum had ik een tuk tuk geregeld voor 7 uur gisterochtend. En toen ik na het ontbijt buitenkwam, stond hij er ook daadwerkelijk. Drie kwartier later, na een mooie maar hobbelige en winderige rit,  kwam ik als eerste aan en heb ik van de rust en de mooi omgeving genoten. En ik had alle tijd om foto's te nemen. Vlakbij de ingang is ook nog een opvangcentrum ter bescherming van de Aziatische beer. Na zo'n twee uur te hebben rondgelopen heb ik de chauffeur van de tuk tuk weer opgezocht en heeft hij me weer naar het hotel gereden. 

 


 

 
 

1 comment:

  1. Dat was een goede tip om vroeg te gaan. Zo'n plek is dan wel op zijn mooist.
    Leuke selfie ook!

    ReplyDelete