Saturday 3 May 2014

Privé zwembad

Vanaf 1 mei gaan hier de zwembaden open. De hotelzwembaden en de publieke zwembaden. Dus toen gisteren de zon scheen, leek het me wel een goed idee om een deel van de dag in/bij het zwembad door te brengen. Het zwembad van het Best Western Hotel was echter nog niet klaar voor het seizoen. Toen ben ik maar verder gefietst naar het expatwijkje hier 'Me Linh Village' genaamd. Dat zwembad was gelukkig wel open en ik had het hele bad voor mezelf! Een beetje kleur kan ik wel gebruiken, ik heb nagenoeg nog geen zon op mijn huid gehad. Maar bleek is hier de mode. Waarom willen mensen altijd iets wat ze niet hebben, vraag ik mij weleens af. Wij willen graag een bruin kleurtje en hier willen ze graag een wit velletje. Het feit dat wij zonnebaden bij een zwembad of strand, vind men in Viet Nam  maar raar.

No comments:

Post a Comment