Saturday 24 May 2014

Kakkerlak

Gisteren zat er een eng, vrij groot beest in mijn kast. Ik dacht: Als ik er een foto van maak, laat ik die zien aan de Vietnamese man beneden en kan hij misschien iets voor me doen, iets met een spuitbus of zo.  Maar boven kwam ik de jongens tegen, die zeiden. Dat is een kakkerlak die moet je gewoon vangen. Nou ja, gewoon? Daar had ik niet echt trek in, dus Clem  ging dat wel even voor mij  doen. Het beest was hem veel te snel af en kroop onder mijn bed. Dat vind ik veel erger dan in een gesloten kast. Het bed is zwaar en laag en met een zaklamp konden we hem niet zien. Dus moest ie maar blijven zitten.

En echt...ik heb vannacht heerlijk geslapen! Zo lang hij zich niet laat zien, vind ik het goed.

3 comments:

 1. Whoeeeeeeeeeeee!!! Wat een joekel! Heel scary.....

  ReplyDelete
 2. Even voor ons idee ..... Hoe groot is hij/ zij?
  Welterusten!

  ReplyDelete
 3. Ik schat zo'n 4 à 5 centimeter. Ik heb hem niet meer gezien en ik denk dat ie óf nog onder het bed zit óf ergens een kier heeft gevonden waar hij in is gekropen. Ik ben net een struisvogel, zo lang ik hem niet zie, is het goed.

  ReplyDelete