Sunday 29 June 2014

Rustdag

Vandaag heeft het uren geregend. Een goede dag om bij te komen van de Easyrider tour, een fantastische afsluiting van mijn reis in Vietnam. Ik zit in een hotel nabij het Phong Na National Park, in 'the middle of nowhere'. Een mooie, rustige plek aan een meer.  Vandaag is ook mijn laatste dag in Vietnam. Morgen vlieg ik naar Luang Prabang in Laos.

Mijn balkonnetje waar ik lekker droog zit

3 comments:

 1. Haha, is 1 rustdag wel genoeg? Wat heb je weer een hoop gezien de afgelopen dagen. Mooi allemaal!!En achterop die motor lijkt me ook een geweldige ervaring, groetjes!

  ReplyDelete
 2. Ja, één dag is wel genoeg. Vandaag is ook een beetje een rustdag: vijf uur wachten op het vliegveld van Hanoi! Een beetje hangen en koffiedrinken.

  ReplyDelete
 3. Aha! Ja dan kun je ook nog een beetje wegmijmeringen bij al je belevenissen.
  Goede reis alvast naar de volgende bestemming!

  ReplyDelete