Friday 6 June 2014

ParadijsjeEen week lang zit ik in Mango Bay Resort, een kleinschalig eco-resort en een waar paradijsje. Weg uit de drukke lawaaierige steden van Vietnam en een week lang relaxen. Ik had me geen betere plek kunnen wensen. Mijn veranda huisje staat 20 meter van de zee en ik heb een prachtig uitzicht. Vanochtend kwam er zelfs een kleine kudde koeien voorbij. Het eten is hier heerlijk en de verzorging uitmuntend. Tijdens het ontbijt wordt mijn huisje schoongemaakt en tijdens het avondeten wordt het door iemand klaargemaakt voor de nacht. De muskietennetten gaan naar beneden, de ventilator wordt naast het bed gezet en er worden antimuggen spiralen aangestoken. Ik hoor alleen de branding en het fluiten van vogels. Er is een vlindertuin en een fruit- en groentetuin.

 

 


 

3 comments:

 1. Waanzinnig!!!!!! Vooral ook die avondfoto op het terras met de kaarsjes aan. Je hebt het verdiend na al dat harde werken en de regen en de ratten en kakkerlakken.
  De week zal omvliegen! Enjoy!

  ReplyDelete
 2. Thanks! Dat zal wel lukken.

  ReplyDelete
 3. Wow! Lijkt inderdaad wel een beetje op de Diving Club in Oman. Deze is eigenlijk mooier met al dat groen!

  ReplyDelete