Monday 16 June 2014

Mui Ne


The infinity pool

Vietnam heeft duizenden kilometers kustlijn. Vanaf Mui Ne dat zuidelijk ligt, zal ik de komende twee weken de kustlijn naar het Noorden volgen. Mui Ne is voornamelijk een oord voor strandliefhebbers. Kilometers lang wisselen resorts, hotels en hostels elkaar af. Tussen mei en september is het hier laagseizoen, dus erg rustig overal. Ik zit een paar dagen in een heel mooi resort, waar op dit moment alleen Vietnamese toeristen verblijven. Zij zijn de 'happy few', want voor de meeste Vietnamezen is zo'n vakantie niet weggelegd. Vietnamezen houden niet van de zon. Ze zwemmen alleen 's ochtends vroeg of in de late namiddag. Dat betekent dat ik tussen 's ochtends tien en 's middags vier het zwembad voor mezelf heb.2 comments:

  1. Ga je dit traject met de trein/bus of misschien voor een deel fietsend doen? Heerlijk dat het zo rustig is! Luxe!

    ReplyDelete
  2. Ik ga met de bus, het vliegtuig en achter op de motor naar het noorden. Helemaal noord kom ik niet meer, dat heb ik de eerste 5 maanden al uitgebreid gezien.

    ReplyDelete