Saturday 1 February 2014

Hoi An, bij de rivier

Hoi An blijft een heerlijk stadje om in rond te struinen, op elk uur van de dag. Dat doe ik dan ook maar: lekker relaxen en van zwembad naar terras switchen. Hoi An heeft de verwende westerse toerist veel te bieden, zowel cultureel als culinair. Dat wordt enorm afkicken als ik terug ben in Hai Phong. De levensstandaard is daar een stuk lager. Daar geen leuke hippe eettentjes of bakeries met heerlijke broodjes. Jammer dat ik toch nog steeds last heb van mijn maag/spijsvertering en ik niet veel kan eten. Om die reden heb ik ook geen trips gepland, maar heb ik nog wel meer foto's van Hoi An.
1 comment:

  1. Het is dan misschien maar goed dat je nu op die luxe plek zit en vakantie hebt, dan kan je een beetje de 'oude' worden. Rustig aan doen hoor.
    Ik ben echt dol op al die kleurencombinaties !!! Het spettert van de foto's af.
    Liefs en beterschap, sig

    ReplyDelete