Thursday 6 February 2014

DMZ Tour

Vandaag was een lange dag. Om 7 uur werd ik opghaald bij het hotel voor een groepstour naar de Gedemitraliseerde zone. De tour zelf, die twaalf uur duurde, viel tegen. Er was veel minder te zien dan ik had gehoopt. En we hebben vooral in de bus gezeten, wat op zich wel spannend was met alle inhaalacties van de chauffeur. Het was wel een erg gezellige dag met leuke mensen in de groep. We zijn na afloop gezamenlijk een hapje wezen eten. Om die reden heb ik vanavond niet zoveel tijd voor het blog. Ik moet mijn tas pakken, morgen om 7.50 vertrekt mijn trein naar Da Nang. Maar desalniettemin heb ik nog wel een drietal foto's van Vietnamese huisjes op het platteland. In het weekend volgt nog wel een verslag van de tour.1 comment:

  1. Wel mooi hoor. Het doet me toch wel herinneren aan Noord-Thailand. Het ligt dan ook niet ver van elkaar af....
    (Ik ben weer even aan het bijlezen!)

    ReplyDelete