Tuesday 25 March 2014

Kleuterschool

DTLC verzorgt ook Engelse lessen op een kleuterschool in Hai Phong. Hier heb ik een paar keer les mogen geven. De lessen duren dertig minuten, tien minuten korter dan in de hogere groepen. De klasjes zijn lekker klein (15-20 kinderen). En ik heb een speellokaal tot de beschikking, dus dat schept mogelijkheden voor bewegingsspelletjes. De school zelf ziet er aantrekkelijk en gezellig uit. Alle schoenen gaan uit bij de ingang.

 

 

3 comments:

  1. Dit ziet er wel heel gezellig uit! Geinig, je eigen mini kermis op het schoolplein. En ik zie dat de kinderen niet alleen hun schoenen uit hebben, maar ook hun jassen!

    ReplyDelete
  2. Jij bent scherp! Inderdaad, de winterjassen zijn uit. Gisteren heb ik zelfs de zon gezien na zeven weken afwezig te zijn geweest. Het blijft bewolkt, maar de temperatuur is nu aangenaam. Het wordt zo langzamerhand 'rokjesweer.' Lekker hoor. Ik was de regen na een maand wel zat. De luchtvochtigheid was zó hoog. Nu droogt de was tenminste weer.

    ReplyDelete
  3. Ja, dat kan ik me voorstellen dat je snakt naar ander weer of een beetje meer zon. Hier is het droog en zonnig, vinden wij ook fijn ;-)

    ReplyDelete