Thursday 30 January 2014

Het strand van Hoi An

Omdat Hoi An anderhalf uur vliegen zuidelijker dan Hai Phong ligt, is het hier ook een stuk warmer. Dus hier is de kans om al lekker naar het strand te gaan. Het hotel biedt gratis fietsen aan, dat is ideaal. Op die manier ben ik snel in het centrum, maar ook bij het strand. Ik heb er gisteren alleen een foute Fruit Juice gedronken, want ik kwam gistermiddag ziek thuis. Heb alles er uitgegooid. Vanochtend heb ik nog wel wat rondgehobbeld, maar vanmiddag heb ik toch mijn bed maar weer opgezocht. Het voelt nog niet goed. Gelukkig zit ik in een heel fijn hotel dat een stuk luxer is dan 'thuis in Hai Phong'. Er zit niets anders op dan uitzieken op deze Lunar New Year Eve.


Vissersbootjes waar men 's nachts de zee mee opgaat.


Het zwembad bij het hotel

No comments:

Post a Comment